Očarljiva Kostarika


"Očarljiva Kostarika ali Costa Rica"


Skodelica kave, ki vas bo nedvomno globoko očarala. Ob prvem požirku, vas bo najprej presenetila rahla sadna acidnost. Okus po brbončicah se bo počasi razvil in zaznali boste nežne note kakava, mandljev, suhih rozin in svežih marelic. Če se boste okusu prepustili do konca, boste zaznali celo gorska zelišča iz Costa Rice. Surovo Kostariko smo dobavili iz regije Los Santos Tarrazu, kjer ta očarljivka raste na 1200 metrih nadmorske višine, v tropskem podnebju Srednje Amerike. Po tropskem vetriču, je surova kava priromala do naše lokalne pražarne, kjer jo je v roke dobil Grega (naš pražar in barista), jo ljubeznivo spražil na srednji stopnji in iz nje pridobil pravi profil okusov, na katere je zelo ponosen. Poskusite sami in ocenite, koliko ste uživali ob vaši skodelici Očarljive Kostarike.  

Stopnja praženja
Stopnja prazenja kave Srednja
Pakiranje

250 g

Dobava: Na zalogi

6,00 €
Opis izdelka
Podrobnosti

Profil okusa: Citrusi, Marelica, Suhe Rozine, Gorska zelišča

Regija:  Centralna Costa Rica, Los Santos Tarrazu

Nadmorska višina: 1200m

Proces: Moker

Sorta/vrsta: Arabica

Bi želeli o tej kavi pred nakupom vedeti še več? Z veseljem nam kadarkoli pišite na info@italcrem.si ali italcrem.kavarna@gmail.com.

Podrobnosti
Podrobnosti
Priprava

Za najboljši okus priporočamo sveže mletje. Zameljite si jo na vaš najljubši način priprave. Primerna je za mocca, filter, espresso in turško kuhanje.

Priporočamo za pripravo Turške kave, Espresso kave, Mocca kave
Pakiranje 250 g
Stopnja praženja Srednja
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Očarljiva Kostarika
Najbolj priljubljeni