Indonezijska Miss

"Indonezijska Miss ali kava Sumatra Mandheling"


Vaša skodelica kave bo drugačna, kot ste do sedaj navajeni. Veliko boljša in polnejša bo. To je Indonezijska Miss, ki je zelo polnega okusa, na koncu požirka pa ta fini okus po čokoladi in kosmičih prevzame nepričakovan pikanten udarec, ki nakazuje note zelišč in likerja. Brbončice bodo šokirane, vaše telo pa prebujeno in polno dobre energije. Surovo kavo smo dobavili iz Sumatre, regije Batak, ime Mandheling pa je kava Sumatra dobila po severnih domorodcih. Indonezijska Miss raste na 750-1500 metrih nadmorske višine v času od junija do decembra. Ta 100% rahlo zemeljska Arabica je po obiranju namočena in sušena na soncu. Grega (naš pražar in barista) je ponosen, da je v naši lokalni pražarnici uspel iz nje izvabiti popoln okus, ki je zanjo predviden. Po praženju in prvem okušanju je dejal; "Ko pijete to Miss, si vzamite čas za kavo in uživajte do popolnosti v vsakem požirku."

Stopnja praženja
Stopnja prazenja kave Srednja
Pakiranje

250 g

Dobava: Na zalogi

6,00 €
Opis izdelka
Podrobnosti

Profil okusa: Zelišča, Čokolada, Malenkost zemeljska aroma, malenkost pikanten okus.

Regija:  Batak v Zahodno centralni Sumatri, Aceh

Nadmorska višina: 750-1500m

Proces: Moker & Sušen na soncu

Sorta/vrsta: Arabica Catimor, Typica.

Bi želeli o tej kavi pred nakupom vedeti še več? Z veseljem nam kadarkoli pišite na info@italcrem.si ali italcrem.kavarna@gmail.com.

Podrobnosti
Podrobnosti
Priprava

Za najboljši okus priporočamo sveže mletje. Zameljite si jo na svoj najljubši način, mocca, espresso, filter ali turški ter uživajte ob okusih.

Priporočamo za pripravo Turške kave, Espresso kave, Mocca kave
Pakiranje 250 g
Stopnja praženja Srednja
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Indonezijska Miss
Najbolj priljubljeni