Beli Čaj CHINA PAI MU TAN

"Pai Mu Tan ali "White poeni" (bela potonika),med drugim tudi, najkvalitetnejši beli čaj na svetu"Okus kitajske province Fujian v eni skodelici čaja. V svetu poznan najkvalitetnejši čaj ima značilne velike rjavozelene listične in popke, ki so bili obrani ročno in skrbno. Skodelica čaja se zasveti zlato rumenkasto in ima nekoliko slajši okus od drugih belih čajev. 


Skodelica tega najbolj ekskuzivnega prvinskega belega čaja je primerna za vse ljubitelje dobrih čajev in čajne entuziaste. Priporočamo pa vam uživanje tako toplega kot ohlajenega napitka. 

Dobava: Na zalogi

5,30 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v svet najčistejšega čaja na svetu. Beli čaj je najbolj prestižna vrsta tega magičnega toplega napitka"

Zakaj je bel čaj tako poseben, da velja za prestiž med čaji? 

Ker že na prvi pogled ti srebrni brsti in izbrani lističi, ki so na soncu naravno sušeni delujejo elegantno. Prava eleganca pa se skriva v njegovi vsebini. Skodelica belega čaja vsebuje po zadnjih raziskavah največ antioksidantov med pravimi čaji in ima zelo nizko raven kofeina. Zaradi svojih lastnosti bo skodelica dobrega belega čaja okrepčala vaše zdravje, okrepila imunski sistem, odlično pomagala pri izgubi teže, dokazano pa ob rednem uživanju pozitivno vplivala na znižanje krvnega tlaku.

Zaradi posebnih sestavin beli čaj izničuje proste radikale v telesu, ki povzročajo staranje kože.  

Nosečnice pozor: Ker beli čaj odlično zaščiti in obnavlja telesne celice je primeren tudi za vas! 

Beli čaj zboljšuje zdravje kože in las, blaži kožne nepravilnosti, pripomore k zmanjšanju vnetij v telesu, izboljšuje spomin in dviguje raven energije v telesu.

Priporočamo, da izberete svoj najljubši beli čaj in neomejeno uživate v njegovih okusih.

 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Beli Čaj CHINA PAI MU TAN
Najbolj priljubljeni