Črni Čaj ASSAM TGFOPI SECOND FLUSH

Assam Tgfopi je po oznaki Tgfopi najvišja stopnja kakovosti vršičkov čaja. Obran je po drugi žetvi, torej junija/julija, zaradi česar pripis Second Flush. Je klasičen assam čaj, močenjše arome in temnejše barve.

Dobava: Na zalogi

3,20 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v svet klasičnega, božanskega jutranjega čaja, ki razsvetljuje temna jutra in dolge sive dni v vseh deželah po svetu"

Privoščite si skodelico dobrega, pravega črnega čaja. Po želji, dodajte kapljico mleka in se prepustite okusu in zdravju. Tu in tam lahko skodelico prve jutranje kave zamenjate s skodelico pravega črnega čaja. Zakaj?

Prebudila in pripravila za čudovit dan vas bo enako kot skodelica dobre kave, vendar ima še mnoge druge pozitivne koristi za vaše počutje in navsezadnje ZDRAVJE! Skodelica črnega čaja je obogatena z antioksidanti teaflavini, tearubigini in katehini, ki lahko pomagajo pri zaščiti pred določenimi vrstami raka. Nekatere raziskave so pokazale celo, da antioksidanti, ki so prisotni v črnem čaju, blagodejno delujejo na zdravje srca in lahko zmanjšajo tveganje za srčno kap in zamašitev žil. Aminokislina L-teanin , ki jo najdemo v skodelici črnega čaja pomaga pri sproščanju in lahko poviša koncentracijo (Težki projekt, ali učenje je vsekakor lažje ob črnem čaju!) In še to! - Skodelica črnega čaja vsebuje poseben antigen, ki pomaga pri krepitvi odpornosti. Da boste zdravi in šik skozi vse leto!

Ne pozabite na kapljico mleka! Izberite tistega, ki vas najbolj očara in uživajte ob vsaki skodelici.

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Črni Čaj ASSAM TGFOPI SECOND FLUSH
Najbolj priljubljeni