Novo

Kava espresso Italcrem Classico

"Ustvarjena z veliko mero ljubezni in predanosti. Zaščitena kot naša lastna blagovna znamka espresso kave. Naš velik ponos. Vaša najljubša skodelica espresso kave"Dovolite, da vam v minutki opišemo naš veličasten izdelek. Po tem pa z užitkom srknite en espresso. Kavica, ki si jo boste privoščili je nastala kot navdih in inspiracija italijanskega načina praženja kave. Če ste bili do sedaj mnenja, da se prava, dobra espresso kava pije le v Italiji, boste sedaj vaše mnenje spremenili. V naši lokali pražarni v Mariboru, smo ustvarili takšno in še boljšo kot ste jo vajeni od naše "sosede". Naša mešanica kave, ki je najbolj primerna za espresso pripravo, je sestavljena iz 85% najbolj priznane Arabice, ki kavi daje glavno vsebino, okus kakava, oreščkov in suhega sadja. Ostalih 15% kave sestavlja kakovostna sorta Robusta, ki skodelici kave doda popolno telo, kremo in večjo vsebnost kofeina. Že dvajset let je kava Italcrem Classico isto popolnega okusa, na kar smo izredno ponosni. Vsak teden jo sveže spražimo v manjši količini, ker si želimo, da v vašo skodelico priroma popolnega okusa.


To je kavica, ki jo v osnovi vedno postrežemo v naši kavarni, vi si pa le izberete, kako si jo najraje privoščite (capuccino, espresso, kava z mlekom, bela kava). 


Uživajte ob vsaki skodelici.


Na fotografiji je 1000g pakiranje. Izberete lahko količino od 250g naprej.

Stopnja praženja
Stopnja prazenja kave Močna
Pakiranje

1000 g

Dobava: Na zalogi

6,00 €

* Zahtevana polja

Opis izdelka
Podrobnosti
Naša kavna mešanica Classico je sestavljena iz 80% Arabice in 20% Robuste. Arabica daje note kakava, oreščkov ter suhega sadja medtem ko Robusta poskrbi za polno telo, kremo, ter večjo vsebnost kofeina kave. Ta kavna mešanica je inspiracija italjanskega stila praženja.
Podrobnosti
Podrobnosti
Priprava Priporočamo grobo mletje in espresso pripravo.
Priporočamo za pripravo Ne
Pakiranje 1000 g
Stopnja praženja Močna
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Kava espresso Italcrem Classico
Najbolj priljubljeni