Zeliščni Čaj BRAZILIJA MATE ZELIŠČNI ČAJ

"Težko je kjer koli v svetu najti rastlino, ki bi se lahko po lastni hranilni vrednosti kosala z rastlino mate."


Moč brazilskih zelišč v eni skodelici čaja. Brazilski mate čaj velja za nacionalno pijačo Brazilije. Pridobivajo ga iz posušenih, grobo zdrobljenih listov drevesa visokega grma paragvajske bodike "Illex paraguariensis" ki je sorodna bodiki oziroma božjemu drevescu. Mate je bogat z vitamini in mineralnimi snovmi. Zaradi majhne vsebnosti kofeina ima prijetno poživaljajoč učinek. 


Brazilski mate čaj Ital je kot naravni vir hranilnih snovi in naravni stimulant brez stranskih učinkov in toksinov namenjen vsem ljudem, ki cenite svoje zdravje in dobro počutje.


 

Dobava: Na zalogi

2,00 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj BRAZILIJA MATE ZELIŠČNI ČAJ
Najbolj priljubljeni