Zeliščni Čaj EKSPLOZIJA VITAMINOV

"Vitamini so prvinske organske snovi, potrebne za polno življenje"


Prava vitaminska bomba v eni skodelici čaja. Čaj Ekspolizija vitaminov je mešanica prvinskega zeliščnega in sadnega čaja.Sestavljen je iz koščk jabolk, cvetov hibiskusa, šipkove lupinice, listov poprove mete, listov robide, semen janeža in koromača, listov maline, jagode in lešnika, lupine pomaranče, cvetovi ognjiča, sončnice in vrtnice, jagode bezga, listi melise.


Prikupne rosé barve, prijetnega vonja po sadju in zeliščih ter sladkastega okusa je primeren za vse ljubitelje čajev. In kar je super, otroci ga obožujejo.Pripravite ga lahko kot topel ali ohlajen svež napitek, s kapljico agavinega sirupa.Dobava: Na zalogi

3,30 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj EKSPLOZIJA VITAMINOV
Najbolj priljubljeni