Zeliščni Čaj MEŠANICA ZA SLABO VREME

"Slabo vreme, ni izgovor za slabo voljo"


Čarobna mešanica za slabo vreme, ki bo v trenutku izboljšala vaše razpoloženje. Zeliščni čaj sestavljen iz listov robide, janeža, semena koromača, listov maline in jagode, šipkove lupinice, listov lešnika, cvetov ognjiča, cvetov sončnice, suličastega trpotca, cvetov vrtnice, koščkov jabolk, jagod in bezga, listov melise ter listov poprove mete.


Mešanica za slabo vreme je odličen čaj, primeren za vse ljubitelje čaja. Semeni koromača in janež v čaju delujeta pozitivno proti želodčnim motnjam in napenjanju. Pri majhnih otrocih čaj deluje pomirjevalno, nosečnicam pa pomaga pri lajšanju slabosti.

Dobava: Na zalogi

3,30 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj MEŠANICA ZA SLABO VREME
Najbolj priljubljeni