Zeliščni Čaj POPROVA META


"S svojo svežino nam v hipu zbistri um, izboljša koncentracijo in odpravi zaspanost"


Pravi fino drobljeni lističi poprove mete v eni skodelici čaja. Čaj Poprova meta je popolnega in intenzivnega okusa po tem neverjetnem zelišču, ki so ga že starodavna ljudstva uporabljala za blaženje prebavnih motnenj in za osvežitev. Glavni sestavini poprove mete sta mentol in menthon, ki sta nakopičeni v njenih listih in cvetovih. Poprova meta zelo dobro hladi naš metabolizem in ima veliko različnih zdravilnih učinkov.


Pitje poprove mete priporočamo vsem čajnim ljubiteljem. Poskusite ga kot hladen napitek. V poletnih dneh vas bo poprova meta prijetno hladila odznotraj navzven. Topel čaj pa je odličen  proti krčem v želodcu in črevesju. Ker je meta naravni diuretik, pospešuje hujšanje, izločanje vode iz telesa, uravnava prebavo in čisti organizem.


Dobava: Na zalogi

4,00 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj POPROVA META
Najbolj priljubljeni