Zeliščni Čaj POŽIVLJAJOČ ČAJ

"Pojdi vstran od negativnih situacij, oživi svoj jaz, poživi svojega duha"


Sadje in zelišča prijetno združena v eni skodelici čaja. Poživljajoč zeliščni čaj Ital je sestavljen iz robidovih listov, limonske trave in melise. K zeliščom so za poživljajoč okus dodani koščki jabolk, papaje, korenčkovih kosmičev, lupine pomaranče in cvetovi hibiskusa. Zelišča očistijo in osvežijo telo, aroma nežne sadne citrone pa vas poživi in prebudi ob vsakem požirku.


Poživljajoč čaj je primeren za vse ljubitelje čajev. Posebnost v čaju je limonska trava, ki ne dodaja samo osvežujočega okusa, temveč v celoti deluje kot rastrupljevalec telesa, pomaga pri uravnavanju krvnega pritiska in nižanju holesterola, blagodejno deluje pri gripi in prehladu, dobra je za slabokrvnost, prebavo in bolečine v trebuhu, blaži menstrualne težave, deluje proti aknam in čisti kožo.Ta čudežni poživljajoč čaj, lahko pripravite kot topel in tudi odličen hladen napitek.

Dobava: Na zalogi

3,30 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj POŽIVLJAJOČ ČAJ
Najbolj priljubljeni