Zeliščni Čaj RT DOBRIH ZELIŠČ

"Zelišča so tisti darovi narave, ki imajo izreden pomen pri prehranjevanju in dobremu počutju"


Rt vseh najboljših zelišč v eni skodelici čaja. Poprova meta, koromač, timijan, zel poljske materine dušice, cvetovi sivke, majaron in listi žablja. Zelišča in začimbe okusno zmešane v čaju Ital Rt dobrih zelišč so naravno zlato za ohranjanje zdravega telesa in duha.


Čaj Rt dobrih zelišč je primeren za vse čajne ljubitelje. Zaradi materine dušice in timijana blagodejno lajša težave z dihali in prebavili. Pomirja, pomaga pri nespečnosti in ohranja zdravo delovanje srca. Pripravite si ga kot topel ali hladek napitek.Dobava: Na zalogi

3,30 €
Opis izdelka
Podrobnosti

"Vstopite v čudežni svet zelišč. Poiščite najljubša zelišča v najljubši skodelici čaja, očistite vaše misli in telo ter zadihajte srečo"

Zakaj so zeliščni čaji Ital dobri za vas in vaše najdražje?

Ker so sestavljeni izključno iz posušenih delov pravih predalpskih in visokogorskih zelišč, ki imajo posebno moč. Skodelica zeliščnega čaja bo na vaše počutje delovala pozitivno, ne glede na to koliko krat in kdaj si jo privoščite. Ustvarjena je za to, da v vas spodbudi mir in radost. Prečistila bo vaše črevesje, poskrbela bo za boljše počutje in vitalnost, okrepila bo vaš imunski sistem in vas osrečila.

Izberite svoj najljubši zeliščni čaj Ital in do popolnosti uživajte v njegovih okusih. 

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Napišite mnenje: Zeliščni Čaj RT DOBRIH ZELIŠČ
Najbolj priljubljeni