KAKO DALEČ SEŽE VONJ TURŠKE KAVE ITALCREM? PREBERI PRIPOVED NAŠEGA ZVESTEGA KUPCA.

Mi smo vedno znova ganjeni in presrečni, ko nam naše stranke in ljubitelji naših kav pripovedujejo svoje prigode in pohvalijo našo lokalno pražarno. Ta zgodba, se nas je danes še posebej dotaknila! Preberite pod sliko.

KAKO DALEČ SEŽE VONJ TURŠKE KAVE ITALCREM? PREBERI PRIPOVED NAŠEGA ZVESTEGA KUPCA.

Gospod Milan obožuje našo turško kavo. Odkar je izvedel za njo in jo sam poskusil, pravi je popolnoma prenehal kupovati ostale kave v veleblagovnicah. Obožuje trenutek, ko vstopi v našo hišo kave in čajev in mu še isti teden praženo kavo pred očmi še sveže zameljemo. Ta 250g paketek neopisljivo diši in vonj v avtu po tej kavi ostane še vsaj dva tedna. Najraje pravi, pa jo kupi za svoje najdražje. Med najdražjimi je tudi njegova dolgoletna osebna zobozdravnica. Ničkolikokrat ga je že sprejela v času, ko bi drugje čakal veliko dlje in mu najbolje svetovala. Zato je že nekaj letni običaj, da ji ob obisku pri njej podari našo turško kavo v zahvalo za vso njeno voljo in veselje do dela. Pred tednom dni se je gospod ponovno oglasil po kavo za svojo zdravnico in en paket zase. Presenečen in nekoliko žalosten je ob prihodu v zasebni ordinaciji svoje zdravnice ugotovil, da se je upokojila in da ima novo zobozdravnico. Rekel si je, da bo kavo zato najbrž po pregledu podaril svoji novi zdravnici. A do tega ni prišlo. Njegova upokojena zobodravnica namreč živi nad svojo ordinacijo in je v trenutku, ko je do svojega stanovanja "zavohala" turško kavo Italcrem vedela, da je v ordinaciji Milan, ki ji jo vedno podari. Kava tako diši, da je vonj segel iz ordinacije v stanovanje gospe zobozdravnice! Srečna, je prejela svoj paket turške kave Italcrem! 

In srečni smo tudi mi. Hvala gospodu Milanu za svojo odlično zgodbo, ki nas je nasmejala ob enem pa potrdila, da je ta turška kava res "čarovnija" izpod Gregorjevih (pražar in barista) rok. Ponosni in veseli smo, da uživate ob svoji najljubši turški kavi ter, da ob njej uživajo vsi tisti, ki jim jo podarite in jim s tem daste vedeti, kako veseli ste, da so v vašem življenju.

 

Comment form has been disabled.